fbpx
Bucuresti
Sos. Vitan Barzesti 7D

Renovari Case

renovari caseOrice casa trebuie sa fie un loc placut, care sa reprezinte dorintele si personalitatea proprietarilor.
Noi le imbina pe toate in mod util, executand o gama variata de lucrari de amenajari interioare la inalte standarde de calitate si cu respect fata de clienti!
O constructie durabila fara materiale de calitate e imposibil de realizat o stim cu totii. Relatia dintre costul final al proiectului si calitatea materialelor de constructii este de notorietate. Si pentru ca ne-am propus sa executam servicii de înalta calitate, am stabilit relatii de parteneriat cu firme ce îmbratiseaza aceeasi filozofie de renovari case. Împreuna cu partenerii nostri va oferim astfel posibilitatea de a obtine cel mai bun randament calitate-pret.

Renovari Case

Este foarte important sa renovam si sa dam un aspect placut elementelor de exterior, în primul rând fatadei, mai ales ca noua legislatie obliga proprietarii în acest sens. Dar sa nu uitam nici de lemnul de la terasa si gradina. Fatada a avut întotdeauna atât un rol estetic, dând nota personala exterioara a casei, cât si unul practic, prin protectia pe care o asigura casei fata de actiunea agentilor exteriori si a razelor solare, în special a celor UV. De aceea, este importanta nu numai culoarea, ci si calitatea vopselei folosite. Microporozitatea este si ea importanta, suprafata fatadei necesitând sa fie permeabila pentru vaporii fini, fara a lasa însa apa sa patrunda. Substantele din atmosfera, ce pot patrunde odata cu apa, duc la fenomene de coroziune, fisurare si cojire. Legat de permeabilitate, absorbtia capilara a suprafetei fatadei trebuie sa fie mai mica de 0,5 kg/mp.

Pentru fatade se pot folosi mai multe tipuri de vopsele. Cele acrilice au avantajul ca se pot dilua cu apa. Aceasta se poate face si cu solventi, dar timpul de uscare devine mai lung. Aplicarea este usoara, iar capacitatea de acoperire e mare, având si un aspect fungicid si algicid. Vopselele naturale au avantajul ca sunt compuse din elemente biodegradabile (ulei de in, de exemplu), liatii se bazeaza pe rasini naturale, iar pigmentii sunt minerali sau pe baza de tincturi vegetale. Un liant foarte eficient, conferind în plus nuante naturale, este praful de calcar, care este plastic, elastic, permeabil în realizarea tencuielilor si ofera izolatie termica si fonica, reducând riscul la fisuri. Acestea pot aparea chiar si în cazul unei constructii noi, important fiind însa ca ele sa nu se transforme în crapaturi.

Culoarea are o importanta speciala atât pentru fatada, cât si pentru casa, în special din punct de vedere estetic. Pe lânga faptul ca protejeaza zidaria, aceasta poate influenta si regimul termic al casei. O fatada de culoare alba reflecta în totalitate radiatiile, în timp ce una verde absoarbe radiatiile albastre si rosii, având astfel un aport caloric. Culorile au efect si asupra insectelor: mustele evita culoarea albastra, iar tântarii sunt atrasi de suprafetele galben-portocalii. Apelati la profesionisti in vederea unui proiect de renovari case.