fbpx
Bucuresti
Sos. Vitan Barzesti 7D

Renovari Bucuresti

renovariDaca va aflati in situatia in care ati cumparat un apartament vechi, in Bucuresti sau imprejurimile Bucurestiului, sigur aveti nevoie de o renovare.
Echipa noastra va pune la dispozitie lucrari de renovare apartamente cum  ar fi: decopertat pereti, demolat pereti, decopertat gresie, decopertat faianta, decopertat parchet, gletuit pereti tavane, zugraveli pereti tavane, aplicat tapet, montaj rigips, montaj parchet laminat, parchet masiv, schimbat instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de scurgere, instalatii termice, montaj centrale.
Renovarea apartamentului va poate da foarte multe batai de cap daca stati sa alergati dupa tot felul de meseriasi, cu putina expeienta in domeniu, care nu stiu sa faca mai mult de una 2 opereratii cum trebuie,  iar la restul ” se pricep”.
Echipa noastra inainte, de toate are consultanti specializati in toare operatiile care pot fi executate intr-un apartament precum si meseriasi care acopera tot domeniul de activitate de la electricieni, instalatori, zugravi, faiantari, parchetari, precum si distribuitori de materiale foarte avantajosi ca pret.
Echipa noastra va ofera renovari apartamente cu preturi intre 1000 ron si 25000 ron, manopera + materiale in functie de gradul de dificultate al lucararii si al operatiilor care trebuiesc executate.
Nu ezitaţi să ne contactaţi, firma nostră de construcţii vă stă la dispoziţie, dacă sunteţi interesaţi de o oferta de preţ pentru realizarea unei construcţii sau pentru executarea unei lucrări.