fbpx
0733 899 957
reparatiieu@gmail.com
Bucuresti
Sos. Vitan Barzesti 7D

Montaj usi de interior

Asiguram montaj usi de interior in Bucuresti. Firma noastra asigura consultanta la achizitionarea usilor de interior, montaj, glafuri si debarasare moloz.
Iti doresti sa iti modernizezi locuinta si sa schimbi cateva elemente din casa? Printre aceste elemente se afla si usile de interior? Cu siguranta ai nevoie de ajutor. Echipa noastra ofera consultanta in alegerea usilor, demontat usi vechi, montaj usi noi, reparatii glafuri si debarasare moloz.
Este foarte simplu, tu ne contactezi, noi venim la tine si stabilim toate detaliile (model, material, culoare, buget, etc.). Achizitionam usile, le montam si apoi ne ocupam de glafuri, iar la final te scapam si de moloz. Nu trebuie sa iti faci griji ca ai nevoie sa contactezi mai multe firme pentru toate aceste servicii, echipa noastra asigura tot ce ai nevoie pentru planurile tale de amenajare.

Nu ezitati sa ne contactati, firma noastra va sta la dispozitie, daca sunteti interesati de o oferta de pret pentru realizarea unui proiect sau pentru executarea unei lucrari.

Telefon: 0733 899 957